Circadia by Dr. Pugliese -ihonhoitotuotteet

Kuluvat vuodet näkyvät ihoomme ilmaantuvina merkkeinä, kuten ryppyinä, elottomuutena, kimmoisuuden vähenemisenä ja värivirheinä. Anti-age-ruokavalion ja anti-age-ihonhoitotuotteiden avulla ikääntyvän ihon merkkejä ja ongelmia voidaan viivyttää tehokkaasti.

Keitä olemme

Dr. Pugliesen Circadia Suomi -ihonhoitotuotteet perustuvat biolääketieteellisiin tutkimuksiin, kosmetiikanalan tieteelliseen kehitykseen sekä ikääntyvän ihon vaatimuksiin. Kyseessä on ihoa uudistava ihonhoitotuotteiden sarja, joka todistetusti auttaa hidastamaan soluvahinkoja. Tuotteet ovat syntyneet laajamittaisen kosmetiikan ja ihonhoidon tutkimuksen, kehitystyön ja koulutuksen tuloksena, ja niiden on osoitettu tuottavan erinomaisia tuloksia anti-age- ja ihofysiologian aloilla toteutetuissa tutkimuksissa.

Mitä me teemme

Cierious Oy:n esittelemät anti-age-tuotesarja sekä anti-age-ruokavalio tähtäävät koko kehon ikääntymisen hillitsemiseen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen, ottaen samalla huomioon perintötekijöiden asettamat rajoitteet. Yhdistämällä laadukkaat ihonhoitotuotteet sekä ruokavalion voi ylläpitää niin henkistä kuin fyysistä hyvää oloa.

Mitkä edut on

Circadia-ihonhoitotuotteiden monipuolinen tarjonta kattaa aknen hoitoon tarkoitetut tuotteet, anti-age-tuotteet, vartalotuotteet, puhdistusaineet, seerumit, entsyymit, kosteuttavat ja suojaavat tuotteet, naamiot sekä uudistavat ja elvyttävät ihonhoitotuotteet. Lisäksi tuotesarjaan kuuluvat rosacea-ihon hoitoon kehitetyt tuotteet.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista, tuotteista tai niiden toiminnasta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse